POROČNI PAKETI
Ne vesta, kateri paket izbrati? Kontaktirajta me in skupaj bomo izbrali najbolj popoln paket za vaju.

Opisi paketov

SANJSKI PAKET

"all inclusive" organizacija poroke

Ko želita imeti brezskrbno poroko, a ne vesta, kje in kako začeti. Poskrbim za vse pred, med in po poroki. Z vama grem skozi celotno poročno načrtovalno pot. Prihranim ogromno stresa, telefonskih klicev, e-mailov in usklajevanj med ponudniki. Poskrbim tudi za stvari po poroki. Paket vsebuje vse – od ideje do izvedbe, koordinacijo poroke, svetovanje in dodatne storitve. 

PRAVLJIČNI PAKET

popolna organizacija poroke

Ko ne vesta, kje in kako začeti ali ko preprosto nimata časa … Sem tukaj jaz! Z vama grem skozi celotno poročno načrtovalno pot. Prihranim ogromno stresa, telefonskih klicev, e-mailov in usklajevanj med ponudniki. 

Paket vsebuje storitve od ideje do izvedbe, koordinacijo poroke in svetovanje.  

ČAROBNI PAKET

delna organizacija poroke

Ko že imata sklenjene dogovore z nekaj ponudniki (npr. dekoracija, lokacija …), vendar se vama je na neki točki ustavilo in ne vesta, kako naprej … Sem tukaj jaz! Skupaj pregledamo, kaj sta se že dogovorila in ustvarimo načrt za nadaljne korake. 

Paket vsebuje delno organizacijo, koordinacijo poroke in svetovanje.

INTIMNA POROKA

elopement poroka

Ko si želita intimne poroke v dvoje, na skrivaj, v Sloveniji ali v tujini. Romantičen dan v dvoje. Samo vidva, na čudoviti lokaciji, ki je vama najbolj pri srcu. 

BLEŠČIČNI PAKET

svetovanje

Si želita organizirati svojo poroko sama, vendar ne vesta, kje in kako začeti? Potem je ta paket za vaju. Seznanim vaju z osnovnimi informacijami glede organizacije poroke, na kaj morata biti pozorna, kako se lotiti komuniciranja s ponudniki in nasveti pri pripravi časovnice.

Vsi paketi (razen bleščičnega) vsebujejo ekskluzivne ugodnosti različnih ponudnikov z vseh poročnih kategorij (foto, video, dekoracija, torte, petje ...).