Mnenja

Kaja & Ivan

Satin je preprosto najboljša organizatorka porok! Izredno zorganizirana, prilagodljiva, ustvarjalna, vedno zabavna in 100 % pri stvari! Povezala naju je z odličnimi ponudniki, poskrbela za detajle, predvsem pa odlično koordinirala dan poroke. Res sva hvaležna, da sva izbrala Satin, ne bi se mogla odločiti za boljšo organizatorko porok. Z veseljem jo priporočava vsakemu paru, ki se pripravlja na poroko.

Hana & Andrej

Satin je preprosto najboljša organizatorka porok! Izredno zorganizirana, prilagodljiva, ustvarjalna, vedno zabavna in 100 % pri stvari! Povezala naju je z odličnimi ponudniki, poskrbela za detajle, predvsem pa odlično koordinirala dan poroke. Res sva hvaležna, da sva izbrala Satin, ne bi se mogla odločiti za boljšo organizatorko porok. Z veseljem jo priporočava vsakemu paru, ki se pripravlja na poroko.

Nastja & Bruno

Ko sva se začela pogovarjati o poroki, je bila moja prva misel, da pri 3 majhnih otrocih potrebujem organizatorko. Na Instagramu sem naletela na Satin. To je bila najina najboljša odločitev. Je zelo strokovna, predana in skrbna, njen trud in kreativnost sta najin dan naredila resnično čaroben in nepozaben. Že od prvega srečanja naprej, sva vedela da sva v dobrih rokah. Vedno je bila na voljo za odgovore na najina vprašanja. Na dan poroke, sva se zaradi nje lahko popolnoma sprostila in uživala v vsakem trenutku najinega dne. Njena sposobnost obvladovanja vsake situacije in reševanja vseh morebitnih težav s takšno lahkoto in pozitivnostjo je resnično občudovanja vredna. Z njeno pomočjo je bil vsak detajl popoln, vsak trenutek pa magičen. Ne moreva si zamisliti, kako bi se vse odvilo brez njene podpore in usmeritev. Iskreno jo priporočava vsakemu, ki si želi sanjsko poroko brez skrbi. .

Anna & Željko

Na kratko Satin je TOP! Poskrbi za vse, tukaj mislim na vsako malenkost pri organizaciji, dekoraciji, potrebščin, komunikaciji in se v marsičem drugem, kar se skriva v ozadju katerih niti nisem vedela! Vem pa, da poskrbi za vse in res se potrudi s celim srcem. Mene in mojega moža je presentila s tako lepim govorom, na simboličnem obredu, katerega nisva pričakovala, da bo tako lepo napisan. Na kratko, če želite "no stress poroko" se obrnite na Satin! Ne bo vam žal.

Anita & Nejc

Na poroki resnično priporočava pomoč in koordinacijo. Midva sva se odločila za Satin in ni nama žal. Najin dan je resnično olajšala in poskrbela, da je vse potekalo kot sva si zamislila in brez težav reševala nepričakovane situacije. Satin je resnično srčna oseba in to so opazili in začutili tudi najini gostje. Za brezkrbno poroko, da bosta uživala tudi vidva vama priporočava Satin. Hvala Satin! 

Ana & Klemen

Vesela sva, da sva imela priložnost sodelovati s Satin, ki je s svojimi idejami in izkušnjami pomagala pri organizaciji najine poroke. Njena pomoč in pomoč njene ekipe je bila nepogrešljiva od same idejne zasnove do izvedbe. Poskrbela je, da so bile vse zadeve v njeni organizaciji urejene pravočasno in korektno. 

Valentina & Gašper

Vsi mladoporočenci si želijo, da bo njun dan potekal brezhibno. Na najin poročni dan sva vedela, da nama ni treba ničesar skrbeti, saj je Satin poskrbela za čisto vse. Največ nama je pomenilo, da je tudi najina družina uživala na poroki brez zadolžitev in skrbi. Od prvega do zadnjega trenutka sva ji zaupala 100 %. Tako sva se lahko sprostila in uživala. Z veseljem jo priporočava vsakemu paru, ki se pripravlja na poroko.

Nuša & Rok

Zaradi Satin je najin dan potekal bolj sproščeno, saj sva vedela da je najina edina naloga, da prideva. Za vse ostalo je poskrbela ona. Od tega, da smo se držali urnika, do tega, da je svatom razdelila vse potrebno,in poskrbela, da je najin dan potekal točno tako, kot sva si zamislila. Res sva bila zadovoljna, saj je poskrbela tudi za malenkosti, na katere včasih sami pozabimo - sploh na poročni dan, ko imaš vsega polno glavo. Če želiš, čudovit poročni dan, da tudi morebitni zapleti ostanejo neopaženi, jo definitivno priporočava, saj poskrbi za vse. To je ena izmed boljših odločitev glede najine poroke. Satin, še enkrat najlepša hvala za vse!