Mnenja

Kaja & Ivan

Satin je preprosto najboljša organizatorka porok! Izredno zorganizirana, prilagodljiva, ustvarjalna, vedno zabavna in 100 % pri stvari! Povezala naju je z odličnimi ponudniki, poskrbela za detajle, predvsem pa odlično koordinirala dan poroke. Res sva hvaležna, da sva izbrala Satin, ne bi se mogla odločiti za boljšo organizatorko porok. Z veseljem jo priporočava vsakemu paru, ki se pripravlja na poroko.

Hana & Andrej

Čeprav sva kar nekaj časa kolebala, ali sploh potrebujeva pomoč pri načrtovanju poroke, sva na koncu izredno vesela, da sva spoznala Satin. Med samim načrtovanjem nama je prihranila marsikatero skrb, s svojimi izkušnjami in nasveti pa poskrbela, da nič ni bilo spregledano. V nama je takoj vzbudila zaupanje, saj je izjemno profesionalna, zanesljiva in dobro organizirana; lahko rečeva, da ji je delo poročne načrtovalke res pisano na kožo. Ceniva, da si je vzela čas, da je spoznala najini osebnosti in prepoznala ter se prilagodila najinim željam. Sploh pa si ne predstavljava, kako bi najin dan izgledal brez nje, saj je na lokaciji poskrbela, da je vse potekalo po načrtu, tako da sva se res lahko posvetila gostom in sproščeno uživala v dogajanju.

Anita & Nejc

Na poroki resnično priporočava pomoč in koordinacijo. Midva sva se odločila za Satin in ni nama žal. Najin dan je resnično olajšala in poskrbela, da je vse potekalo kot sva si zamislila in brez težav reševala nepričakovane situacije. Satin je resnično srčna oseba in to so opazili in začutili tudi najini gostje. Za brezkrbno poroko, da bosta uživala tudi vidva vama priporočava Satin. Hvala Satin! 

Ana & Klemen

Vesela sva, da sva imela priložnost sodelovati s Satin, ki je s svojimi idejami in izkušnjami pomagala pri organizaciji najine poroke. Njena pomoč in pomoč njene ekipe je bila nepogrešljiva od same idejne zasnove do izvedbe. Poskrbela je, da so bile vse zadeve v njeni organizaciji urejene pravočasno in korektno. 

Valentina & Gašper

“Vsi mladoporočenci si želijo, da bo njun dan potekal brezhibno. Na najin poročni dan sva vedela, da nama ni treba ničesar skrbeti, saj je Satin poskrbela za čisto vse. Največ nama je pomenilo, da je tudi najina družina uživala na poroki brez zadolžitev in skrbi. Od prvega do zadnjega trenutka sva ji zaupala 100 %. Tako sva se lahko sprostila in uživala. Z veseljem jo priporočava vsakemu paru, ki se pripravlja na poroko.”

Nuša & Rok

“Zaradi Satin je najin dan potekal bolj sproščeno, saj sva vedela da je najina edina naloga, da prideva. Za vse ostalo je poskrbela ona. Od tega, da smo se držali urnika, do tega, da je svatom razdelila vse potrebno,in poskrbela, da je najin dan potekal točno tako, kot sva si zamislila. Res sva bila zadovoljna, saj je poskrbela tudi za malenkosti, na katere včasih sami pozabimo – sploh na poročni dan, ko imaš vsega polno glavo. Če želiš, čudovit poročni dan, da tudi morebitni zapleti ostanejo neopaženi, jo definitivno priporočava, saj poskrbi za vse. To je ena izmed boljših odločitev glede najine poroke. Satin, še enkrat najlepša hvala za vse!